Poradna

398. LETNÍ HRNÍČKOVÝ OVOCNÝ KOLÁČ

4 a více porcí
50 minut

Rychlý nadýchaný ovocný koláč

Ingredience

  • 2 hrnky hladké mouky (další varianta: 1 hrnek hladké mouky a 1 hrnek polohrubé mouky)
  • 1 kypřící prášek do pečiva
  • 2 vejce
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1 hrnek vlažného mléka
  • 1 hrnek moučkového cukru
  • letní ovoce - my jsme použili červený rybíz, borůvky a meruňky
  • drobenka na koláč z hladké mouky moučkového cukru a másla

Příprava jídla

Všechny ingredience důkladně promíchejte a směs vlijte do mísy remosky GRAND 4l. Na povrch těsta vložte ovoce, koláč posypejte drobenkou. Koláč pečeme v remosce cca 30 až 40 minut. Poznámka: Pokud naleznete - tak jako my ) - v lednici vaničku tvarohu, pak jej můžete ochutit cukrem a nastrouhanou citronovou kůrou a takto ochucený tvaroh naneste na koláč a následně na něj uložte ovoce. Rozpis je připraven pro model Remoska® R22 GRAND.


Podobné recepty

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách