Poradna

R21 Remoska® ORIGINAL Teflon® Classic

Kniha receptů ZDARMA pouze k Remosce BEZ OKÉNKA

  • Objem: 2 litry
  • Porce: 2 a více porcí
  • Váha: 2 kg
  • Průměr: 22 cm
  • Hloubka: 10 cm
  • Příkon: 400 W
  • Napětí: 230~240V, 50Hz
Vaše cena:
3000 Kč

skladem

Doprava zdarma

UPOZORNĚNÍ:


Pokud objednáte od 1. 11. 2016 na našem e-shopu elektrickou pečicí mísu 
BEZ OKÉNKA - model R22 Remoska® GRAND Teflon® Classic a model R21 Remoska® ORIGINAL Teflon® Classic pak od nás obdržíte knihu receptů ZDARMA.



REMOSKA® se skládá ze tří částí. – obr. 1,2,3

1) Víko (s topným tělesem) obr. 1
Horní část víka je vyrobena z nerezového plechu. Pečící víko nemá skleněné okénko. Dříve docházelo k nedopečení uprostřed (pod sklem), zatímco na okrajích byly pokrmy upečené (doporučovalo se zakrytí alobalem). REMOSKA® s víkem bez skla peče rovnoměrně a po celé ploše. Dolní část víka z hliníku je potažena nepřilnavým povrchem Teflon® Classic. Přívodní kabel s evropskou zástrčkou (nebo dle požadavků zahraničních odběratelů) je připojen pevně k držadlu. Vypínač je umístěn na horní části držadla, tak aby kontrola stavu zap/vyp byla možná v jakékoliv poloze. Umístění vypínače na horní části držadla usnadňuje ovládání pro praváky i leváky. Víko je navrženo tak, aby mohlo být položeno na pracovní plochu topnou částí směrem vzhůru.


2) Mísa s uchy (obr. 2)
Mísa je vyrobena z hliníku (pro dobrý přenos tepla z víka na mísu) a povrchově potažena materiálem Teflon® Classic. Proti předcházejícímu modelu je pevnější a pro lepší manipulaci jsou k ní připevněna plastová ucha.
Nový model mísy nelze použít ke starému typu pečícího víka (vyráběného do roku 2013).

3) Stojan (obr. 3)
Stojan je vyroben z tepelně odolného plastu.

Objem: 2 litry
Počet porcí: 2 a více porcí
Váha: 2 kg
Průměr: 22 cm
Hloubka: 10 cm
Příkon: 400 W
Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. Případné další často pokládané dotazy naleznete v sekci poradna.

Kontrolní kód

Náhradní mísy a doplňky

Další produkty Remoska®

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách