Poradna

Rady a tipy

zapekaci miska

lucie
03.07.2013
Dobry den, chci se zeptat jestli muzu do remosky vlozit zapekaci misku sklenenou nebo keramickou s alobalem a neco zapect.Dekuji za odpoved.

Re: zapekaci miska

Team Remoska
04.07.2013
to [lucie]Dobrý den, zapékací misku (skleněnou, keramickou....s alobalem) můžete používat v el.pečící míse Remoska® , ale doba pečení bude o něco delší.

oprava

Jaromír Lukáš
27.05.2013
Dobrý den. Chci se zeptat zda lze zaslat k opravě víko starší remosky průměr 24cm se zřejmě přepálenou topnou spirálou. Jaká by byla přibližná cena včetně poštovného, lze uhradit dobírkou. Děkuji za odpověď.

Re: oprava

Team Remoska
28.05.2013
to [Jaromír Lukáš]Dobrý den, pokud se nejedná o typ HUT, který u nás neopravujeme, tak můžete zaslat víko el. pečící mísy Remoska® spolu s průvodním dopisem na naši adresu a my Vám jej opravíme. Cena oprav se pohybuje od 650,- do 850,- Kč včetně poštovného. Opravy lze hradit dobírkou.

remoska Original R 1102 Teflon 2 l

Marie Diopanová
11.05.2013
Dobrý den! Obracím se na Vás s prosbou o radu. Zakoupila jsem si 21.4.2013 remosku Original R 1102 Teflon 2 l , jsem s ní spokojená, ale dnes jsem si při sundání a převrácení víka všimla, že uvnitř víka něco "chrastí" jako by se něco přesypávalo. Víko zatím hřeje. Je to normální nebo je to závada? Děkuji za odpověď!

Re: remoska Original R 1102 Teflon 2 l

Team Remoska
13.05.2013
to [Marie Diopanová]Dobrý den, "štěrkání" víka nemá žádný vliv na funkčnost el. pečící mísy Remoska®. Tím, že se spirála vlivem tepla začne roztahovat, může dojít k "chrastění". Pokud by jste ovšem objevila, že sklo nebo šrouby jsou uvolněné a to způsobuje chrastění nebo, že víko nefunguje správně, zašlete jej na naši adresu k reklamaci.

jak je stará?

Eva
07.05.2013
Dobrý den, dostala jsem starší remosku, můžete mi prosím říct, jak je cca stará a jestli jsou naní ještě náhradní díly? Děkuji http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4377493

Re: jak je stará?

Team Remoska
07.05.2013
to [Eva] Dobrý den, tento typ el. pečící mísy Remoska® se vyráběl od roku 1986 do roku 1998. Náhradní díly, kromě držadel, máme.

remoska Original R 1102 Teflon 2 l

Marie Diopanová
21.04.2013
Dobrý den! Dnes jsem si zakoupila remosku a ráda bych věděla, zda se dá mísa s teflonovým povrchem použít na elektrickém sporáku se sklokeramickou deskou - např. když bych chtěla udělat v míse cibulku a následně opéct maso ze všech stran a potom přidělat víko a nechat dělat v remosce. Mám obavy, aby se nepoškodila mísa. Nebo se musí dělat hned od začátku cibulka v remosce a sundávat víko a vypínat víko. Děkuji za odpověď.

Re: remoska Original R 1102 Teflon 2 l

Team Remoska
22.04.2013
to [Marie Diopanová] Dobrý den, obecně nedoporučujeme zákazníkům používat mísu el. pečící mísy Remoska® na sporáku, protože může dojít ke zdeformování dna mísy.

dotaz na pečení

Květoslava Holmanová
17.03.2013
Dobrý den, koupila jsem si Remosku teflonovou a chtěla jsem upéci třenou olejovou buchtu. Zkoušela jsem 2x, ale vždy se mi srazila. Jak při pečení postupovat? Děkuji.

Re: dotaz na pečení

Team Remoska
18.03.2013
to [Květoslava Holmanová] Dobrý den, připravené těsto vlijeme do mísy a pečeme stanovenou dobu. Pokud se jedná o třenou olejovou buchtu, tak pečeme asi 35- 45 minut. Během pečení odstraňujeme víko jen v nejnutnějších případech! Před koncem pečení vypneme hlavní vypínač a ponecháme tzv. "dojít", víko ihned neodstraňujeme. Aby bylo pečení rovnoměrné shora i zespodu, doporučujeme po 10-20 minutách po začátku pečení pokrm shora zakrýt kolečkem (o průměru mísy) vystřiženém z alobalu.

Praský vypínač

Zuzana
13.03.2013
Dobrý den, při pečení v remosce mi praskl červený vypínač. Naštěstí jsem nedostala ránu, ač jsem na něj přímo sáhal, protože jsem to neviděla. Lze u Vás vypínač objednat ? Bohužel mám asi smůlu na kus, protože během 2,5 let co ji mám mi odešla spirála, 2x se přelomil kabel v místě vyústění z remosky, nyní se přímo na kousky rozpadl vypínač.

Re: Praský vypínač

Team Remoska
14.03.2013
to [Zuzana]Dobrý den,náhradní díly např. vypínač nebo i celý přívodní kabel komplet si můžete objednat na info@remoska.cz

teplota v remosce

Alena Bencová
10.03.2013
Dobrý den,¨ remosku používám několik desítek let, mám již třetí a jsem s ní velice spokojena. Peču v ní jak moučníky, tak maso. Ale nevím, jaká je asi teplota v remosce. Ptám se proto, že potřebuji svůj oblíbený moučník vyjímečně upéct v dvojnásobném množství, což by mohl být jeden plech do trouby. Ale jakou teplotu nastavit v horkovzdušné troubě? Poraďte prosím. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Alena

Re: teplota v remosce

Team Remoska
11.03.2013
to [Alena Bencová]Dobrý den, teplota v el. pečící míse zn. Remoska® je 160-180ºC. Horkovzdušnou troubu můžete nastavit na tyto teploty.

dotaz

Vyčesalová
02.03.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda i do této remosky http://www.esbirky.cz/detail/332342/ , kterou má moje maminka od roku 1964, lze koupit mísu s teflonovým povrchem? Maminka nedá na Remosku dopustit a o její kvalitě svědčí dlouhá desetiletí více méně nepřetržitého provozu v její domácnosti..... Děkuji za odpověď. Vyčesalová

Re: dotaz

Team Remoska
04.03.2013
to [Vyčesalová] Dobrý den, mísy, které nabízíme na našem e-shopu pasují i ke starším typům.

Předmět

Jméno
24.02.2013
dobry den, zakoupila jsem jsi vetsi remosku a chtela bych se zeptat, zda se da vlozit mensi zapekaci keramicka miska nebo talir a jidlo tak ohrat, nebo zapect. Memuze dojit k poskozeni remosky? Dekuji R.U.

Re: Předmět

Team Remoska
26.02.2013
to [Jméno] Dobrý den, do el. pečící mísy Remoska® můžete vkládat zapékací misky. Aby jste zabránila poškození teflonové vrstvy na dně mísy, můžete na dno vložit pečící papír.

Remoska AL Teflon

Ivan
13.02.2013
Prosím o srovnání + a - mezi remoskou teflonovou a hliníkovou, zvláště, když cena obou je stejná. Děkuji.

Re: Remoska AL Teflon

Team Remoska
14.02.2013
to [Ivan]Dobrý den,výhody teflonové el.pečící mísy Remoska® Teflon® jsou: Potraviny lze připravovat bez použití oleje nebo tuku,při přípravě masa nepodléváme vodou a při pečení koláčů se mísa nemusí vymazávat ani vysypávat moukou. Nevýhodou el.pečící mísy Remoska® je, že se musí dávat pozor na poškození teflonové vrstvy (nepoužívat ostré předměty). El.pečící mísa Remoska® Hliník je lepší na pečení koláčů, i když se musí vymazávat a vysypávat moukou. Nevýhodou je, že při pečení masa se musí podlévat trochou oleje. Obecně lze říci, že rozdíly mezi těmito typy jsou minimální a záleží spíše na uživateli, kterému z materiálů dá přednost.

silikonové formy?

Lucie
31.01.2013
Dobrý den, chci se zeptat zda při pečení v silikonové formě stačí dát na dno remosky pečící papír?? Aby se mě ty formy nepřichytly, nemám s tím žádné zkušenosti, děkuji

Re: silikonové formy?

Team Remoska
01.02.2013
to [Lucie]Dobrý den,na dno můžete dát pečící papír, ale nic se nestane, když tam nebude. Silikonová forma se nesmí dotýkat pečícího víka.

teflonova remoska

bejbi
16.10.2012
Dobry den koupila jsem si novou teflonovou remosku a pri peceni klasickych buchet jsou ze spodu nedopecene skoro syrove a na vrchu spalene neni lepsi hlinikova nadoba??? babicka v ni pekla a byla sppokojena predem dekuji za odpoved

Re: teflonova remoska

Team Remoska
17.10.2012
to [bejbi]Dobrý den, je pravda, že buchty se lépe pečou v hliníkové míse. Aby bylo pečení rovnoměrné shora i ze spodu,doporučujeme po 10-15 minutách po začátku pečení, pokrm shora zakrýt kolečkem (o průměru mísy) vystřiženém z alobalu.

Vypnout vypínač při otevření víka?

Šárka
23.03.2012
Když se v průběhu pečení potřebuje otevřít víko, musí se vypnout vypínač na rukojeti nebo ho nechat zapnutý? Dále jak opéci maso po všech stranách, když topné těleso je ve víku?

Re: Vypnout vypínač při otevření víka?

Team Remoska
27.03.2012
to [Šárka] Hlavní vypínač není nutné vypnout. Teplo z víka je přenášeno i na dno mísy. Ale pokud se vám zdá maso ze spodní strany málo pečené, stačí otočit ...

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách