Poradna

Remoska v testu

Patentovaná revoluční pečící pánev, nenašla v testu přemožitele.
Test našeho výrobku na serveru kuchyne.cz.

Vyráno z testu: "Naší druhou testovanou pečící pánví byla klasická patentovaná remoska. Na první pohled se může zdát její design trochu zpátečnický, vše má ale Klikněte pro zvětšenína této legendě svůj smysl, a tak snadno oželíme i vzhlednější skleněné víko. Originál remoska se skládá ze tří částí – víka s topnou spirálou, mísy a stojánku. Víko je vybaveno speciálními otvory, které umožňují odvod par tak, že jídlo připravené z remosky by mělo být zdravější než z jiných pečících pánví. Zespodu je víko potaženo vrstvou teflonu (rovněž patentovanou). Stejně tak mísa je potažena materiálem »teflon classic«, vyvinutým speciálně pro tento účel.
Průměr mísy o kulatém půdorysu je v tomto případě 24 cm. Pro náš test jsme zvolili typ remosky o objemu 2 litrů, na trhu jsou však k dostání ještě dvě jiné velikostní provedení. Tento typ vážil necelé 2 kilogramy a naráz se v něm daly připravit dvě větší nebo tři menší porce. Remoska je na našem trhu už od roku 1957 a stále je velice oblíbená. Její výrobce pracuje stále na zlepšování a nově přivádí na trh i spotřebiče na grilování.

Plusy: Patentovaná revoluční pečící pánev, která se na trhu udržela více než půl století nenašla ani v našem testu přemožitele. Díky systému odsávání par ventily získáte z remosky zaručeně zdravě a kvalitně připravené jídlo.

Minusy: Cena, která ale s ohledem na kvalitu a konkurenty není přemrštěně vysoká."

Více o testu na http://kuchyne.dumazahrada.cz/clanky/spotrebice/test-elektricke-pecici-panve-kdo-porazi-remosku-19673.aspx


Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách